Producent van diepvriessoepen voor horeca en winkels

Fragel is al ruim 35 jaar producent van diepvriessoepen in Winksele. Wij produceren ook dagschotels voor horecagelegenheden, restaurants en winkelketens. Dat resulteert erin dat onze producten op talloze locaties aanwezig zijn, en dus voor iedereen bereikbaar!

Voor horeca- en winkelketens

Dankzij onze jarenlange ervaring, vlotte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij in de voorbije jaren een stevige samenwerking kunnen opbouwen met tal van gerenommeerde horeca- en winkelketens.

Hoewel we bekend staan als fabrikant van diepvriessoepen, leveren wij ook verse producten en dagschotels. Onze vlees- en visschotels staan bekend om hun kwalitatieve ingrediënten, de vele vitamines uit groenten en vlees die we erin verwerken en de scherpe prijsstelling waartegen alles verkrijgbaar is. In ons assortiment vindt u daarnaast ook sauzen.

Stel ons al uw vragen

Heeft u vragen over onze diepvries- en versproducten of wilt u weten hoe u ze op kunt nemen in uw assortiment? Contacteer Fragel, uw producent van diepvriessoepen in Winksele, dan voor meer informatie!