Fragel, uw fabrikant van diepvriessoepen en versproducten in Winksele

Als u de verantwoordelijke bent van een winkelketen of als u een horecazaak heeft, dan moet u aan veel dingen tegelijk denken. U zoekt bijvoorbeeld nog een fabrikant van diepvriessoepen en versproducten in Winksele en omgeving? Dan kunt u steeds bij Fragel aankloppen.

Onze onderneming is al 35 jaar producent van diepvriessoepen en bereide gerechten voor particulieren en restaurants. Kwalitatief bereid, boordevol vitaminen van verse groenten en vlees en bovendien zeer prijsvriendelijk!

Ook visschotels en vleesschotels

U vindt bij ons ook heerlijke en eerlijk bereide visschotels, vleesschotels en soepen, passend bij iedere (feestelijke) gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van paling in ’t groen of haantje in wijn? Voor alles zorgen wij steeds voor een kwalitatieve productie.

Loopt het water u al in de mond? Dat treft, want van gezinssoepen tot versbereide gerechten: bij ons is het allemaal te vinden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor restaurantsoepen en gerechten voor de grootkeuken.

Neem contact met ons op

Ontdek op onze website wat Fragel als producent van diepvriessoepen en versproducten in Winksele voor u en uw organisatie kan betekenen of contacteer ons voor meer informatie!

ONTDEK ONZE PRODUCTENDankzij Fragel kunt u de lekkerste soepen aanbieden en dat zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen zoals u kunt ontdekken bij onze producten. Wij zijn er zeker van dat uw klanten zullen genieten.